Korjausrakentaminen

Julkisivuremontit & parvekeremontit taloyhtiölle | Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Länsi-Uusimaa

Kaipaako taloyhtiösi kohentavaa korjausrakentamista?

Rakennus Nordman Oy toteuttaa kaikenlaiset korjausrakentamisen työt, kuten julkisivuremontit ja parvekeremontit, taloyhtiöissä Länsi-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla aina Helsingistä Espooseen, Vantaalle ja Kirkkonummelle.

Olemme kokeneita korjausrakentamisen ammattilaisia ja hoidamme työt aina sovitussa aikataulussa. Hoidamme kaikki taloyhtiösi tarvitsemat remonttityöt luotettavasti alusta loppuun avaimet käteen -palveluna. Myös tarvikkeet tulevat kauttamme!

Olemme perehtyneet erityisesti vanhojen arvokiinteistöjen korjausrakentamiseen. Toteutamme kaikenkokoiset remonttityöt niiden arvokkuuden vaatimalla tavalla.

Julkisivuremontti

Julkisivuremontti on toiseksi laajin korjausrakentamisen työ taloyhtiössä heti linjasaneerauksen jälkeen. Jotta taloyhtiösi julkisivuremontti sujuisi jouhevasti, pyydä paikalle Rakennus Nordman Oy:n pitkän linjan ammattilaiset.

Parvekeremontti

Rakennus Nordman Oy:n palveluihin kuuluvat myös perusteelliset parvekeremontit taloyhtiöissä. Parvekeremontti lisää asumisviihtyvyyttä ja nostaa koko talon ilmettä kertaheitolla. Parvekeremontin jälkeen parvekkeella kelpaa taas paistatella päivää!

Vesikattoremontti

Kun vesikatto vuotaa, koko taloyhtiö on ongelmissa. Siksi on tärkeää, että vesikaton kunto tarkistetaan säännöllisesti ja vesikattoremontti tehdään hyvissä ajoin! Rakennus Nordman Oy suunnittelee ja tekee vesikattoremontit vankalla ammattitaidolla.

Huoneistoremontti

Kun taloyhtiössä tehdään muitakin laajoja saneeraustoimenpiteitä, teemme mielellämme myös kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja taloyhtiön asunnoissa. Huoneistoremontit sujuvat huolettomasti osaavissa käsissämme!

Kiinnostuitko korjausrakentamisen töistä? Ota yhteyttä vaikka heti!